Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Hundehotel D´ogleterre

Når din hund fortjener det bedste

Hvalpetræning hos D´ogleterre - Nyt hvalpehold starter tirsdag d. 27-3-2012. Stadig ledige pladser.

Lydighedskursus med masser af leg for unghunde og hvalpe.

Tillykke med din nye hvalp. Det er vigtigt for både familien og hvalpen at få en god start i den nye familie. Derfor gælder det om så hurtigt som muligt at starte på et hvalpetræningshold. Det er vigtigt at få socialiseret din hvalp med både andre hunde, mennesker, lyde, dufte og nye steder. Og så meget som muligt inden din hvalp bliver 4 måneder gammel. Dette letter indlæringen på længere sigt, både med hensyn til ferier, nye mennesker, hundemøder og meget andet.

Al træning hos D´ogleterre foregår med posivive indlæringsmetoder. Ros, godbidder, leg og tillid er nøgleordene.

Din hvalp lærer på hvalpekurset det mest basale. Sit, stå, dæk, komme når man kalder, gå pænt i snor, stå afbundet uden at larme og mange andre ting.

Jeg går meget op i. at der skal være tid til den enkelte hund og fører. Der skal være tid til at stille spørgsmål om alt mellem himmel og jord. Derfor slutter hver træning af med kaffe/te og en god snak.

Jeg vægter socialisering (hundeleg) meget højt, derfor starter vi altid med at lege, derefter træner vi og så leger vi igen. Der er alt for mange hunde, der ikke har lært at omgåes andre hunde, det vil jeg gerne være med til at lave om på.

Du behøver ikke på nogen måde at have trænet hund før - og har du allerede et problem med feks at få hunden til at gå pænt i linen, kan dette løses. Uanset alder.

Alle racer er velkomne.

Prisen på træning er 750,00 kr for 8 gange træning. Træningen ligger på en hverdagsaften fra kl 17-18.30 og der er et døgns ophold i hundepensionen includeret i prisen. Dette for at være sikker på, at første indtryk af en hundepension er positivt. Opholdet på hotellet kan afholdes efter ønske, og behøver ikke ligge indenfor de 10 gange træning. Dog ikke i perioden 19/12-02/1 samt i sommerferien imellem 1/7 og 1/8 samt hele uge 42.

Jeg står altid til rådighed telefonisk hvis du skulle få brug for vejledning derhjemme. Dette gælder for alle. Du behøver altså ikke træne hund hos mig for at benytte dig af dette.

Er du interesseret i at komme på et hold er du velkommen til at forhøre nærmere på 23952312 eller send mig en besked via " kontakt mig". Alternativt kan du også sende mig en mail via [email protected]